domenica 27 gennaio 2013

Che altro c'è da sapere su l'aglio






L'aglio previene le malattie cardiache, ridurre i livelli di colesterolo nel sangue e la pressione sanguigna più bassa, ma consumati nel suo stato naturale, in quanto ci dà la terra.

Dico questo perché i produttori ad oggi con i risultati della ricerca sono stati elaborati moderni aglio dandogli mercato, in particolare in forma di capsule.

E 'vero che l'odore di aglio e la mente e molte persone non mangiano questa sola ragione, ma che ci sia acqua e dentifricio, un rametto di prezzemolo o un chicco di caffè.

Si deve sapere che qualsiasi prodotto lavorabile perdono la loro parte originale di qualità, quelli che madre natura ci ha dato, e, talvolta, in attesa invano risultati desiderati.

Il colesterolo alto può causare un ictus o aterosclerosi, rendendo i vasi sanguigni, compromettendo il flusso di sangue. Aglio, pezzi tagliati, prese ogni giorno con acqua e pillole, o tritati, mescolati con miele, ridurre il colesterolo cattivo nel sangue e snellisce.

Perché allicina, una sostanza nota, questa realtà e cipolla, che ha la capacità di dilatare i vasi sanguigni, aglio previene ictus e abbassa sangue nelle arterie. Per essere utile in questo caso, si raccomanda di consumare aglio o schiacciato.

Si è anche rilevato che l'aglio ha azione diuretica. Contribuire a eliminare l'acqua trattenuta nei diminuisce del corpo e del sangue.



What else should you know about garlic



I say this because producers to date with modern research results were processed garlic giving it market, especially in the form of capsules.It is true that garlic smell and mind and many people do not eat this reason alone, but that there is water and toothpaste, a sprig of parsley or a coffee bean.You should know that any product machinable lose their original quality part, those that Mother Nature has given us, and sometimes waiting in vain desired results.High cholesterol can cause a stroke or atherosclerosis, by making the blood vessels, impairing blood flow. Garlic, cut pieces, taken daily with water and pills, or crushed, mixed with honey, reduce bad cholesterol and blood streamlines.Because allicin, a substance known, this actually and onion, which has the capacity to dilate blood vessels, garlic prevents stroke and lowers blood in the arteries. To be useful in this case, it is recommended to consume garlic chopped or crushed.It was also found that garlic has diuretic action. Helping to eliminate retained water in the body decreases and blood.Garlic prevents heart disease, reduce blood cholesterol levels and lower blood pressure, but consumed in its natural state, as it gives us the land.


Ce trebuie sa mai stii despre usturoi


Usturoiul previne bolile de inima, reduce nivelul de colesterol din sange si scade tensiunea arteriala, dar consumat in stare naturala, asa cum ni-l ofera pamantul. 
Spun acest lucru deoarece producatorii, la curent cu toate rezultatele cercetarilor moderne, au prelucrat usturoiul oferindu-l pe piata, mai ales, sub forma de capsule.
E drept ca usturoiul miroase si deranjeaza si multa lume nu-l mananca numai din acest motiv, dar pentru asta exista apa si pasta de dinti, un fir de patrunjel sau o boaba de cafea.
Trebuie stiut ca orice produs prelucrat industrial isi pierde in parte calitatile initiale, cele cu care ni l-a daruit Mama Natura, si uneori se asteapta in van rezultatele dorite.
Colesterolul marit poate duce la aparitia unui atac cerebral ori a aterosclerozei, prin depunerea pe vasele de sange si prin ingreunarea circulatiei sangelui. Usturoiul, taiat bucatele, luat zilnic, cu apa, precum pastilele, sau pisat, in amestec cu miere de albine, reduce nivelul colesterolului rau si fluidizeaza sangele.
Datorita alicinei, substanta binecunoscuta, prezenta de altfel si in ceapa, care are calitatea de a dilata peretii vaselor de sange, usturoiul previne accidentele vasculare cerebrale si reduce tensiunea din artere. Pentru a fi de folos in acest caz, se recomanda ca usturoiul sa se consume tocat sau zdrobit.
De asemenea, s-a constatat ca usturoiul are si actiune diuretica. Ajutand la eliminarea apei retinute in corp, micsoreaza si tensiunea.

sursa:  http://www.ziare.com/

Nessun commento:

Posta un commento